Allmänt

Vi anordnar Kurser och Konferenser i Playitas Grand Resort på Fuerteventura. Playitas Grand Resort är ett nybyggt hotellområde med fyra hotell, som ligger bredvid den gamla fiskebyn Las Playitas också kallad ”den vita byn”.

 LasPlayitasAndResort500x333 

Hotellet har moderna konferensrum och all tänkbar utrustning.
En del av aktiviteterna kan med fördel förläggas till Casa Ancla, vilket är vårt hus som ligger vid stranden i Las Playitas. 

Fuerteventura är den näst största ön av Kanarieöarna. I storlek ungefär som Gotland och med ca 90.000 innevånare samt ca 20.000 getter. År 1996 hade Fuerteventura ca 35.000 innevånare och ca  70.000 getter. Fuerteventura är inte så hårt exploaterat som de andra stora Kanarieöarna, men är under en stark expansion. Expansionen sker främst längst upp i norr – Corralejo, i söder – Jandia / Morro Jable och straxt söder om flygplatsen – Caleta de Fuste.

Vädret på Fuerteventura är oftast soligt med en årlig genomsnittstemperatur på 19°C.

 FuerteWeather

 

Las Playitas och Playitas Grand Resort är beläget ca 45 km söder om flygplatsen med Fuerteventuras näst största stad, Gran Tarajal (ca 7.000 innevånare), på 5 km avstånd.

fuerteventuramap

Genom vår lokalkännedom anordnar vi en perfekt inramning till er konferens eller kurs med guidning och aktiviteter enligt era önskemål.

Ett exempel på en konferensvecka.